Over ons

Bouwkraan Huren Nederland verhuurt bouwkranen tegen scherpe tarieven. Op deze website kunt u onze bouwkranen bekijken, welke te huur zijn.

Bouwkraan Huren is onderdeel van Bouwbedrijf Wijlens, gevestigd in Haaksbergen. Bouwbedrijf Wijlens, opgericht in 1950, is gevestigd in Haaksbergen en heeft in de loop der jaren een belangrijke plaats ingenomen in de woning- en utiliteitsbouw, zowel in Nederland als in Duitsland. Bouwkraan Huren Nederland biedt een uitstekende service en top kwaliteit bouwkranen te huur. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen.

Bouwbedrijf Wijlens heeft op een totale bedrijfsoppervlakte van 27.000m2 alle facetten van de opbouw in eigen beheer. Met een eigen smederij, timmerwerkplaats en een afdeling scharnierkappen kan hierdoor adequaat op de wensen van de opdrachtgever worden ingespeeld.

Bouwkraan Huren Nederland is gespecialiseerd in bouwkranen en de verhuur hier van. Kranen met een gieklengte van 22 meter tot 31 meter gieklengte zitten in het pakket zowel in Nederland als in Duitsland. Bouwkraan Huren Nederland biedt een uitstekende service en top kwaliteit bouwkranen. Tevens is het mogelijk een bouwkraan te huren op truck, deze is makkelijk te verzetten op grotere bouwwerken.

Ook is het mogelijk de kranen tot en met 25 meter gieklengte terug te zetten naar 10Ton/Mtr programma, dit wil zeggen dat een hijsbewijs niet noodzakelijk is. Wel gaat hierdoor de capaciteit van de kraan naar beneden. U kunt meer informatie aanvragen of de te downloaden hijstabellen inzien. U kunt bij ons tevens een generator huren voor uw bouwkraan, zie hiervoor onze tarieven.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en de transport tarieven.